Kiropraktor Kari Skovmand

Bag FLiCFLAC står kiropraktor Kari Skovmand. Hun er uddannet fra Syddansk Universitet i Odense i 2002, og har derefter erhvervet sin kliniske turnusuddannelse i Sundhedsklinikken i Næstved.

Kari fik i 2003 autorisation som kiropraktor fra den danske Sundhedsstyrelse. Envidere er hun medlem af de danske kiropraktorers faglige og politiske forening, Dansk Kiropraktor Forening (DKF).

Kari har løbende deltaget i efteruddannelses kurser, med særligt fokus på sportskiropraktik og børnekiropraktik. I 2012 afsluttede hun en 3-årig Engelsk Master uddannelse indenfor kiropraktisk behandling af gravide og børn i alle aldre, og har således i tillæg til kiropraktortitlen også titlen MSc APP Chiropractic Paediatrics.

Desuden har Kari haft ansættelse som forskningsassistent hos den danske forskningsenhed indenfor kiropraktik, ”Nordisk Institut for Kiropraktik og Klinisk Biomekaink” (NIKKB). Her har hun deltaget i et stort projekt i Region Syddanmark, hvor i alt 1300 skolebørn er blevet rygundersøgt og fysisk testet.

Kari har været initiativtager til etableringen af en landsdækkende faglig fokusgruppe omkring børnekiropraktik under Dansk Selskab for Kiropraktik, og hun sidder fortsat i styregruppen. 

Sideløbende med det daglige kliniske arbejde i klinikken i Kolding er Kari ofte “ude af huset” for at holde foredrag eller undervise. Hun er tilknyttet Odense Universitet som ekstern lektor for de kiropraktorstuderende, og underviser også kolleger samt andre fagpersoner indenfor emnet børn og kiropraktik.

%XPmToL0QiGbvdWbhRcfrA

Kiropraktor Anita Damgaard Skau

Anita er uddannet Syddansk Universitet Odense i 2010, og har gennemført sin turnusuddannelse i Haderslev Kiropraktiske Klinik og derved opnået autorisation til selvstændig virke i 2011. 

Udover den klassiske kiropraktik arbejder Anita med Z-health, et system der fokuserer på at genoptræne/optimere dit nervesystem og dermed finde den bagvedliggende årsag til dine gener. Dette gøres blandt andet ved at se på samspillet mellem synet, det indre øre/balancen (vestibulært) og kroppen (proprioception). 

Derudover arbejder Anita rigtig meget med børn, hvor både tilgangen fra Z-Health og Switched-on-kids (fx. integrering af primitive reflekser), bliver brugt flittigt. 

Så Anita kan altså hjælpe børn i alle aldre, voksne i alle aldre og alt lige fra ammeproblematikker, skævhed omkring kraniet, smerteproblematikker, hjernerystelser, akutte og gamle skader samt optimering af præstation indenfor sport og meget mere.

Kiropraktor Matilde Bil Pedersen

Matilde er uddannet på Syddansk universitet i Odense i 2020, og har gennemført sin turnusuddannelse her i FLiCFLAC og derigennem opnået autorisation til selvstændigt virke i 2021.

Udover sin turnus her i FLiCFLAC har Matilde taget sin turnus på Rygcenter Syddanmark i Middelfart, hvor hun har udredt og diagnosticeret rygpatienter i tæt tværfagligt samarbejde med læger, kiropraktorer, fysioterapauter og sygeplejersker.

Med sin dybdegående, opdaterede faglige viden fra kandidatuddannelsen og det givende turnusår her i FLiCFLAC, kombineret med forskellige kurser; herunder ”Basis pædiatri”, har hun gode forudsætninger for at kunne hjælpe, rådgive og behandle patienter i alle aldersgrupper til at præstere på bedste og mest hensigtsmæssige måde uden smerter, hvad enten det drejer sig om favoritside, hverdagsopgaver, lege med børnebørnene, gåtur med hunden eller en kommende konkurrence.

Massør Steen Rolf Pedersen

Steen er uddannet læge eksamineret massør, uddannet i 2010 ved Lasota terapi akademi, og tilbyder individuelle behandlinger, som tager udgangspunkt i den enkeltes behov, I tæt samarbejde med kiropraktorer og fysioterapeuter.

Derudover driver han egen virksomhed med sin rullende massagevogn.

Læs mere om Steen på hans egen hjemmeside her.

FlicFlac kiropraktor massage steen