Panikfri barsel

“Hvis dit barn ikke sover igennem om natten, har I nok fejlet som forældre, og kan ligeså godt gå fra hinanden….”

Hov! Fik jeg dig op af stolen der? Nej, selvfølgelig forholder det sig ikke sådan. Jeg skulle bare fange din opmærksomhed!

Men bliver du bange hver gang du lukker en baby-bog op eller googler “hvornår skal mit barn kunne xxx”, fordi dit barn tilsyneladende er håbløst bagud?

Sådan behøves det ikke at være! Selv var jeg også meget forvirret engang, når det handler om babyers udvikling, og hvornår de skal kunne hvad. Men det er jeg ikke længere! Og når jeg forklarer forældre om, hvordan de bedst understøtter deres babys udvikling, bliver jeg meget ofte mødt af kommentarer som: “Hvorfor er der ingen, der har fortalt os det før?” eller: “Det burde alle med små børn da vide….!” Og faktisk er det næsten altid mere enkelt, end de fleste regner med. Hemmeligheden er, at begge forældre forklares og forstår, hvad der sker i børnenes udvikling – og ikke mindst hvorfor, så I begge føler jer trygge i opgaven. Kender du dette:

  • At føle afmagt og få næsten ondt i maven over at være blevet forælder?
  • At være bange for, at din baby er gået helt i stå i sin motoriske udvikling?
  • At misforstå hinanden i parforholdet, efter I er blevet forældre?

Jeg hedder Kari Skovmand, og jeg hjælper forældre med at give deres spædbarn den bedste start på livet, og dem selv den bedste start på forælder-rollen.

Min mission er, at ingen børn skal have fysiske eller mentale udfordringer grundet motoriske mangler, og at forældre skaber indbyrdes relationer der indeholder forståelse og rummelighed, så tryghed og tillid erstatter konflikter og i værste fald skilsmisse.

Jeg har arbejdet med børn professionelt gennem mere end 10 år i mit virke som børnekiropraktor. Jeg kender usikkerhederne om, hvornår og hvordan spædbørn skal kunne ligge på maven, trille, sidde, kravle og gå, og hvordan disse stadier bedst trænes.

Sideløbende har jeg arbejdet med mig selv og min relation til mine egne børn, min eksmand, min kæreste og mig selv gennem de sidste 5 år. Jeg kender frustrationerne over, at misforstå hinanden som forældre og have uoverensstemmelser omkring børnene, både fra mine egne personlige erfaringer og fra observationer af hundredvis forældrepar i min klinik.

De erfaringer jeg har fået og alt det, jeg har tilegnet mig, er jeg i gang med at samle i et koncept der gør, at du ikke behøver gå alle de omveje som jeg har gjort, og som jeg har set andre forældrepar gøre.

Kunne du tænke dig at gå fra usikkerhed om dit barns udvikling og/eller konflikter med med din partner – til en hverdag fyldt med glæde over dit barns fremskridt, du kan nyde sammen med den, du elsker? 

Jeg er meget passioneret omkring at give børn den optimale start på livet og samtidig skabe glade forældre! Derfor er jeg netop i gang med at lancere et koncept, hvor jeg holder fysiske foredrag og webinarer omkring spædbørns udvikling og forælder samspillet, og hvor forældre, der gerne vil ”have mere” kan få min guide gennem de første 12 måneder af guldklumpens levetid.
 
Skriv en mail til mig på kari@flicflac.dk hvis du vil vide mere. Skriv “Panikfri barsel” i emnefeltet.
 
De varmeste hilsner,
Kari
(Mor, børnekiropraktor og indehaver af FLiCFLAC Kiropraktorerne Kolding)