FLiCFLAC -

Specialister i børn
Bestil Tid

Priser

Har du en sundhedsforsikring gennem dit arbejde eller din pensionsordning, så dækker denne ofte udgifterne til kiropraktisk behandling. Spørg på dit arbejde eller hos dit pensions- eller forsikringsselskab.

OBS! Hvis dit forsikringsselskab, eller deres samarbejdspartner/sundhedsudbyder skriver, de ikke samarbejder med os, eller vi ikke fremgår af deres lister – så fortvivl ikke! Kontakt dit bagvedliggende forsikringsselskab, og fortæl dem at du/I ønsker, eller har fået anbefalet, at benytte os, og så plejer det at kunne lade sig gøre. Ring gerne til klinikken på 75 50 22 23 hvis I har spørgsmål til det.

Priserne følger Landsoverenskomsten mellem Dansk Kiropraktor Forening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. De nævnte priser er vejledende, idet denne overenskomst giver mulighed for såvel højere som lavere priser, afhængig af den individuelle konsultations omfang.

Egenbetaling for patienter, der IKKE har medlemsskab hos Sygeforsikring Danmark:

Førstegangs konsultation  651,02  Hvis du/dit barn ikke tidligere har været patient i klinikken, eller det er mere end 3 år siden, du/barnet var her sidst

Førstegangs konsultation  521,97 kr.   Hvis det er  mindre end 3 år siden, du/dit barn var her sidst

Opfølgende konsultation  340,75– 470,98 kr.

De fleste patienter der henvender sig i FLiCFLAC har tegnet medlemsskab af Sygeforsikring Danmark i gruppe 1, 2, eller 5. Danmark yder et tilskud der udgør ca. 1/3 af de ovennævnte takster!

Se tilskuddene fra Sygeforsikringen Danmark ved at klikke her.

OBS!!  Tillæg til ovenstående priser:

I FLiCFLAC forekommer der løbende vurdering af problematikker, der ikke er omfattet af overenskomsten med sygesikringen.

Hvis I søger os for hjælp til nedenstående, eller der fra behandlerens side vurderes behov for nedenstående, skal I derfor være forberedt på, at der vil forekomme tillægsydelser til de ovennævnte priser.

Vær også opmærksom på, at der ikke ydes tilskud fra sygesikringen til nedenstående tillægsydelser. Derfor er nedenstående tillægsydelser som udgangspunkt heller ikke dækket af en eventuel sundhedsforsikring eller af Sygesikringen Danmark.

Tillæg ved vurdering af Primitive reflekser: 387,19 kr.

Tillæg ved vurdering i forhold til udfordringer med adfærd, indlæring og trivsel: 387,19 kr.

Tillæg ved vurdering af tunge- og/eller læbebånd: 210,11 kr. – 387,19 kr.

Tillæg ved rådgivning og øvelser efter klip af tunge- eller læbebånd: 211,71 kr. – 384,27 kr.

Udeblivelse:

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før en aftale pålægges et udeblivelsesgebyr efter følgende takster:

Udeblivelse, førstegangsbesøg    364 kr

Udeblivelse, opfølgende behandling    243 kr.

NB! Afbud skal ske enten telefonisk eller via online booking for at være gældende!