FLiCFLAC -

Specialister i børn
Bestil Tid

Team FLiCFLAC

Buddy

Kari Skovmand

Fokus: Børn | Gravide | Spædbørn

Stilling: Kiropraktor

Bag FLiCFLAC står kiropraktor Kari Skovmand. Hun er uddannet kiropraktor i 2002, og i 2012 master uddannet indenfor kiropraktisk behandling af gravide og børn; MSc APP Chiropractic Paediatrics.

Kari etablerede kiropraktorklinikken FLiCFLAC i 2010, og har i 2022 etableret Panikfri Barsel; et online koncept med rådgivning til nybagte forældre.

Ved siden af arbejdet med patienter, er Kari ofte ude af huset for at holde foredrag eller undervise.

Buddy

Anita Skau

Fokus: Børn | Smerte | Z-Health

Stilling: Kiropraktor

Anita er uddannet kiropraktor i 2010.

Udover den klassiske kiropraktik arbejder Anita med Z-health; et system der fokuserer på at styrke nervesystemet og finde den bagvedliggende årsag til gener. Dette gøres blandt andet ved at se på samspillet mellem kroppen, det indre øre/balancen og synet.

Anita arbejder rigtig meget med børn, der er udfordret på adfærd og indlæring. Her anvendes særligt tilgangen fra Z-Health og Switched-on-kids (fx. integrering af primitive reflekser og hemisfære ubalancer)

Buddy

Matilde Pedersen

Fokus: Børn | Kæbe | Ryg

Stilling: Kiropraktor

Matilde er uddannet kiropraktor i 2020.

Udover sin ansættelse i FLiCFLAC har Matilde været tilknyttet Rygcenter Syddanmark i Middelfart, hvor hun har udredt og diagnosticeret rygpatienter i tæt tværfagligt samarbejde med læger, kiropraktorer, fysioterapeuter og sygeplejersker.

Matilde trives med at kunne hjælpe, rådgive og behandle patienter i alle aldersgrupper, lige fra favoritside hos spædbarnet, det akutte hold i ryggen hos arbejdsnarkomanen, til at sikre at en bedsteforælder igen kan lege med børnebørnene

Buddy

Louise Kildegaard (på barsel)

Fokus: Smerte | Spædbørn | Sport

Stilling: Kiropraktor

Louise er uddannet kiropraktor i 2018

Hun lægger stor vægt på at have patienten i fokus og bestræber sig på at skræddersy behandlingsforløbet til den enkelte. Louise behandler både børn, sportsudøvere og ældre, og har især en stor passion for behandling af spædbørn med alle deres forskellige problemstillinger

Som aktiv styrkeløfter har Louise en stor forståelse for at se kroppen som en helhed, når det kommer til forbedring af den daglige funktion, skadesforebyggelse og træningsoptimering

Buddy

Hanne Suhr

Stilling: Sekretær

Hej, mit navn er Hanne og jeg passer receptionen som kliniksekretær.

Jeg har arbejdet som selvstændig frisør i 27 år men måtte stoppe pga. helbredet. Ønsket var et arbejde, hvor jeg stadig har kontakt til voksne og børn.

Jeg vil gerne bidrage til en god atmosfære for patienterne, så snart de møder op i klinikken. Hos FLiCFLAC fik jeg ønsket opfyldt og har været ansat siden 1/5-2021